„Prémium munkád lesz, miközben a többiek
még mindig állásinterjúkra rohangálnak!”

  •  A csomag igénybevételéhez előfeltétel A magad útján című könyv olvasása és a hozzá tartozó munkafüzet kitöltése.

A Gyémánt csomag tartalma

» 360 fokos felmérés: Közösen megkeressük 10 különböző ismerősödet telefonon vagy emailben, hogy foglalják össze, milyen munkavállalónak láttak, sorolják fel az erősségeidet és a gyengeségeidet, és tegyenek javaslatokat arra, hogy milyen szakmában vagy munkakörben tudnának téged a legjobban elképzelni. (A válaszokat egyben fogod látni, nem fogod tudni, hogy ki mit mondott. Ez azért is fontos, hogy a megkérdezettek ne érezzék exponálva magukat, és őszintén merjenek megnyilatkozni.) A 360 fokos felmérés lehetőséget temet arra, hogy a legigényesebb profik módszerével indulj el, és a részben biztosan pontatlan énképed helyett mások véleményének lényegét is figyelembe vedd.

Ha ezt a megmérettetést kínosnak vagy félelmetesnek érzed, egészen biztos,
hogy éppen erre van szükséged!
Ha csak a saját önismeretedre és ötleteidre bízod magad, kétdimenziós marad a gondolkodásod.

» A magad útján című munkakeresőknek szóló könyv egy példánya. (Mivel a saját példányodat úgyis „kidekorálod”, így marad egy üres példányod is, amit nyugodt szívvel kölcsön adhatsz más ismerőseidnek.)

» A könyvhöz tartozó kísérőanyagok nem publikus linkje. Ezek a kísérőanyagok kiegészítéseket és továbbgondolandó feladatokat adnak a könyvhöz.

» 8 találkozóból álló személyes coaching-sorozat: a 360 fokos felmérés eredményei
és a saját önismereted alapján közösen felvázoljuk, milyen karrierirányokba lenne érdemes elindulnod. A közös munka során szem előtt tartjuk a pénzügyi biztonság elvét:
legalább kettő, de inkább három bevételi forrást tervezünk meg számodra, hogy ne csak élvezetes munkád legyen, de anyagilag se legyél kiszolgáltatva egyetlen munkáltatónak sem.

A csomag ára éves szinten lebontva: 514 Ft/nap